Step-by-Step Guide to Make Homemade Flamiche aux poireaux 🌸 for Lunch Food

Flamiche aux poireaux 🌸.

Flamiche aux poireaux 🌸

Hello everybody, it's me, Dave, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a distinctive dish, flamiche aux poireaux 🌸. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Flamiche aux poireaux 🌸 is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It's simple, it's fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. Flamiche aux poireaux 🌸 is something which I've loved my entire life. They're fine and they look wonderful.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have flamiche aux poireaux 🌸 using 9 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Flamiche aux poireaux 🌸:

  1. {Take of pâte brisée.
  2. {Make ready of échalotes et 2 gousses d’ail.
  3. {Get of grammes de lardons fumés.
  4. {Prepare of poireaux.
  5. {Take of grammes de tomme de brebis.
  6. {Make ready of œufs.
  7. {Prepare of chanvre cuisine ou de crème légère.
  8. {Get of grammes de comté.
  9. {Make ready of Épices, sel, poivre, graines de sésame noir et graines de chanvre.

Instructions to make Flamiche aux poireaux 🌸:

  1. Préchauffez le four à 180 degrés. Épluchez et Ciselez les échalotes, épluchez et mettre les gousses d’ail au presse ail et les faire revenir dans l’huile d’olive doucement.
  2. Nettoyez et émincez les poireaux et les ajoutez, mettre les épices de votre choix (bouillon de légumes, thym pour moi) et laisser cuire à feu doux.
  3. Étalez la pâte dans un plat à tarte et faire des petits trous avec une fourchette. Ajoutez les lardons fumés, et ensuite les légumes lorsqu’ils sont tendres mais pas trop cuits.
  4. Ajoutez la tomme de brebis coupée en morceaux.
  5. Dans un bol battez 4 œufs en omelette et y ajouter la crème de chanvre, salez, poivrez et ajoutez un peu d’épices (une pincée), ajoutez ce mélange sur la tarte.
  6. Parsemez le comté râpé, quelques graines de sésame noir et de graines de chanvre et mettre au four pour environ 40 minutes (a surveiller).
  7. Sortir du four et dégustez. Vous pouvez ajoutez une petite crudité ou comme moi un avocat 🥑 ou une petite salade pour accompagner 😁.

So that is going to wrap it up for this exceptional food flamiche aux poireaux 🌸 recipe. Thank you very much for your time. I am sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

How to Prepare Ultimate Biwa /Loquat tea for List of Recipe